חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות ירק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות ירק שבמטבח הערקי נקראות עורוק ואפשר לשלב אותם עם הסביח יוצא נהדר
קציצות ירק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות ירק שבמטבח הערקי נקראות עורוק ואפשר לשלב אותם עם הסביח יוצא נהדר
הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי אדמה בינוניים ושלוקים
קומץ פיטרוזיליה
1 בצל בינוני קצוץ דק
בשר טחון עוף או בקר(לא חייב)
עגבנייה קלופה וקצוצה(לא חייב)
2 ביצים טריות
מעט מיים
כפית תבלין לקציצות, רבע כפית כרכום, מלח לפי הטעם.
2 כפות קמח לבן
אופן ההכנה
מרסקים בממחה את התפוח האדמה ומוסיפים את שאר החומרים.
מחממים שמן עמוק במחבת ומטגנים על אש נמוכה משני הצדדים, מוציאים ומניחים על צלחת מרופדת בנייר אפייה.
מגיש: רימי
מקור:
שתף את המתכון