חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות פיקנטיות של בשר וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות פיקנטיות של בשר וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 גזרים
¼ ראש סלרי
1 שורש פטרוזיליה
1 בצל
עלה טימין
שן שום שלמה
פלפל שחור גרוס דק
קמצוץ קימל טחון
100 ג' פירורי לחם
300 ג' בשר טחון
4 שיני שום קצוצות
1 ביצה
מלח
שמן זית לטיגון
½ כרוב קצוץ
200 ג' חזה אווז מעושן
אופן ההכנה
קוצצים דק במעבד מזון גזר, ראש סלרי, שורש פטרוזיליה, בצל ושן שום. מטגנים את הירקות הקצוצים במחבת עם שמן זית. מתבלים בטימין, פלפל שחור וקימל. מערבבים בקערה את הבשר הטחון, מלח, 50 גר' פירורי לחם, ביצה ומעט מים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הירקות המטוגנים ומניחים במקרר כרבע שעה. מפרידים את שומן האווז ומטגנים במחבת, מוסיפים את בשר חזה האווז ואת הכרוב הקצוץ. מתבלים בפלפל שחור ומאדים. מרטיבים את הידיים ויוצרים מתערובת הבשר קציצות בעובי 1 ס"מ. טובלים את הקציצות בתוך פירורי הלחם הנותרים ומטגנים אותן במחבת עם שמן זית משני הצדדים, עד להזהבה. מניחים על צלחת הגשה את הכרוב המאודה ומעליו את הקציצות.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון