הוראות הכנה
מרכיבים
חצי מלון
10 עלי נענע
אופן ההכנה
1. שמים בקערת מעבד מזון עם להב המתכת פלחים מחצי מלון גדול קלוף וללא הגרעינים וכ-10 עלי נענע וחצי כפית סירופ סוכר (ראו מתכון ארטיקים וקרטיבים) או לפי הטעם
2. מעבדים למחית אחידה, יוצקים למכלים, נועצים מקל ומקפיאים ליום לפחות
שדרוג למבוגרים:
3. מוסיפים למחית כף וודקה או אלכוהול בטעם אניס כמו אוזו או סמבוקה לפני ההקפאה
4. בתאבון
מגיש:
מקור: עתון לאשה
שתף את המתכון