חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם בוואריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבאווריה מורכבת ממספר תערובות שנעשות כל אחת בנפרד ולבסוף מתווספות זו לזו.
קרם בוואריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבאווריה מורכבת ממספר תערובות שנעשות כל אחת בנפרד ולבסוף מתווספות זו לזו.
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 כוס חלב
1 שקית ג'לטין
תערובת 2 :
4 חלמונים
0.5 כוס סוכר 1 כף קמח
2 כפות ברנדי
1 כף תמצית וניל
תערובת 3 :
1 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
תערובת 4 :
4 חלבונים
0.5 כוס סוכר
אופן ההכנה
1 יש לחמם בסיר את החלב יחד עם שקית הגלטין.
2 בקערה נפרדת יש לערבב טוב את כל החומרים של תערובת 2 ולהוסיף לתערובת החלב עד
לרתיחה( עד להסמכה).
3 יש להעביר את התערובת שהתקבלה לקערה גדולה ולקרר אותה לטמפ' החדר.
4 יש להקציף את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר ולהוסיף לתערובת שהתקררה.
5. את החלבונים יש להקציף עם הסוכר ולהוסיף לתערובת.
כעת כל שנשאר הוא לערבב בזהירות את התערובת לצקת לתבנית ולהכניס למקרר למשך 6 שעות.
מגיש: orit
מקור:
שתף את המתכון