הוראות הכנה
מרכיבים
5 שקיות חליטת תה בננה קרמל
1 כוס מים
1 ליטר חלב 3% או 1%
150 גרם סוכר חום בהיר
75 גרם קורנפלור
להגשה:
5-6 עוגיות גרנולה
אופן ההכנה
מרתיחים בסיר קטן את המים יחד עם חליטות התה במשך 5 דקות, מסננים ומניחים בצד.
בקערה קטנה, טורפים קורנפלור עם כוס חלב אחת בלבד. בסיר גדול מרתיחים את יתרת החלב עם הסוכר ותמצית התה המסוננת. תוך כדי ערבוב מוסיפים את הקורנפלור המומס עם יתרת החלב. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב על אש בינונית. מיד כשהתערובת רותחת (ומסמיכה) מורידים מהאש ומצננים. מגישים עם עוגיות גרנולה שטוחנים במג'ימיקס לפרורים.
מגיש:
מקור: השף אורן לוקסנבורג
שתף את המתכון