חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם ברולה פסיפלורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שדרגו את קרם הברולה הישן והטוב:
קרם ברולה פסיפלורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שדרגו את קרם הברולה הישן והטוב:
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות חלב
2 מיכלי שמנת מתוקה
2 תרמילי וניל או תמצית וניל איכותית
10 חלמונים
1 כוס סוכר
6 כפות סוכר חום
1/4 כוס פסיפלורה
אופן ההכנה
מביאים לרתיחה את החלב השמנת והווניל ומורידים מהאש.
חוצים את מקלות הוניל, מוציאים את הגרעינים ומוסיפים לנוזל.
מקציפים את החלמונים והסוכר עד שהתערובת תופחת ומתבהרת.
יוצקים את החלב החם על החלבונים בזרם דק ואיטי תוך בחישה (כדי שלא תהיה לנו חביתה).
מוסיפים את הפסיפלורה ומערבבים היטב.
יוצקים לתבניות אישיות או לתוך חצאי פרי (אננס, אגס, תפוח...), שמים בתבנית גדולה
את התבניות/ פירות ויוצקים מים שיגיעו למחצית גובה הקעריות. אופים 50-60 דקות (את הפירות עוד 7 דקות) בטמפרטורה של 180 מעלות עד שהקרם נקרש.
מוציאים, מצננים (רצוי להכניס ללילה למקרר).
לפני הגשה מפזרים את הסוכר החום, מכניסים לתנור לגריל עליון או שורפים עם מבער עד שהסוכר נמס.
מגישים ו..איזה כיף לכם עכשיו.
מגיש: ליאור אדלר
מקור: מקורי
שתף את המתכון