חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם פרש - הכנה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרם פרש - הכנה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
גירסה של מיקה גולדמן:
1 ליטר שמנת מתוקה
3 כפות גדושות יוגורט פשוט של תנובה - זה עם הפרחים הירוקים, בשום אופן לא דנונה (כי הוא שונה ולא מתאים לנושא ספציפי זה)
גירסה של גולשים:
שמנת מתוקה ושמנת חמוצה - בכמויות שוות
אופן ההכנה
לגירסה של מיקה גולדמן:
מחממים את השמנת בסיר לחום של 45 מעלות צלזיוס ( בודקים עם טרמומטר)
כשהשמנת מגיעה לחום הרצוי, מכבים את האש ומדללים את היוגורט ב-3 כפות מהשמנת.
שופכים את היוגורט המדולל לתוך ומערבבים היטב.
מכסים את הסיר בבד נושם ( חיתול או מגבת מטבח- חשוב שלא יהיו סינטטיים).
מעמידים בטמפרטורת החדר במשך 24 שעות. אם מאוד חם בחוץ משאירים רק למשך הלילה.
הקרם נשמר במקרר שבוע.
לגירסה של הגולשים:
לערבב כמויות שוות של שמנת מתוקה ושמנת חמוצה.
להשאיר מחוץ למקרר 24 שעות
ולהכניס למקרר
מגיש: שרון שני
מקור: מיקה גולדמן+של גולשים
שתף את המתכון