הוראות הכנה
מרכיבים
גירסה של מיקה גולדמן:
1 ליטר שמנת מתוקה
3 כפות גדושות יוגורט פשוט של תנובה - זה עם הפרחים הירוקים, בשום אופן לא דנונה (כי הוא שונה ולא מתאים לנושא ספציפי זה)
גירסה של גולשים:
שמנת מתוקה ושמנת חמוצה - בכמויות שוות
אופן ההכנה
לגירסה של מיקה גולדמן:
מחממים את השמנת בסיר לחום של 45 מעלות צלזיוס ( בודקים עם טרמומטר)
כשהשמנת מגיעה לחום הרצוי, מכבים את האש ומדללים את היוגורט ב-3 כפות מהשמנת.
שופכים את היוגורט המדולל לתוך ומערבבים היטב.
מכסים את הסיר בבד נושם ( חיתול או מגבת מטבח- חשוב שלא יהיו סינטטיים).
מעמידים בטמפרטורת החדר במשך 24 שעות. אם מאוד חם בחוץ משאירים רק למשך הלילה.
הקרם נשמר במקרר שבוע.
לגירסה של הגולשים:
לערבב כמויות שוות של שמנת מתוקה ושמנת חמוצה.
להשאיר מחוץ למקרר 24 שעות
ולהכניס למקרר
מגיש:
מקור: מיקה גולדמן+של גולשים
שתף את המתכון