חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם שוקולד עם בננות בקרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שפורסם בעיתון קול העמק בצפון , מתפרסם כאן למען ידידנו במרכז ובדרום.
קרם שוקולד עם בננות בקרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שפורסם בעיתון קול העמק בצפון , מתפרסם כאן למען ידידנו במרכז ובדרום.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 מיכלים שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
1/4 כוס סוכר חום
2 כפות חמאה
3 בננות קלופות ופרוסות עבה
רבע כוס יין אדום
לקישוט: 1 כף סוכר חום
אופן ההכנה
שמים את השמנת והשוקולד בסיר בינוני ומחממים על להבה בינונית תוך כדי בחישה מתמדת - עד שהשוקולד נמס לגמרי.
מוסיפים את היין ומערבבים היטב.
יוצקים לקערת המערבל ומאחסנים 15 דקות במקפיא.
מוציאים את הקרם מהמקפיא ומקציפים 5 דקות לקבלת מרקם אוורירי.
מחממים את הסוכר במחבת יבשה על להבה בינונית כ-3 דקות, עד שנוצר מעט קרמל בקצות.
מוסיפים את החמאה והבננות וממשיכים לבשל כדקה על להבה בינונית.
מסירים מהאש ומסדרים מחצית מכמות הבננות בתחתית הכוסות, יוצקים מלמעלה את הקרם ומסדרים את פרוסות הבננה הנותרות.
מכסים בניילון נצמד ומאחסנים חצי שעה במקרר.
זורים את הסוכר החום מלמעלה.
מגיש: ליאת
מקור: רחל מייזלס עיתון קול העמק
שתף את המתכון