חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רביולי חלבה ברוטב שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המחשבה על חיבור בין רביולי חלבה ורוטב שוקולד, "לא קלה לעיכול", אבל התוצאה מדהימה. brקשה לקרא לזה קינוח,ומצד שני יכול לככב במרכז אירוח חלבי. br
רביולי חלבה ברוטב שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המחשבה על חיבור בין רביולי חלבה ורוטב שוקולד, "לא קלה לעיכול", אבל התוצאה מדהימה. brקשה לקרא לזה קינוח,ומצד שני יכול לככב במרכז אירוח חלבי. br
הוראות הכנה
מרכיבים
לרביולי
500 גרם קמח (רצויי 250 גרם קמח לפסטה ו-250 גרם קמח לבן
4 ביצים
כף שמן
2 כפות מים קרים
מעט מאד מלח
למילוי
חלבה - רצוי וניל כ-250-300 גרם
לרוטב שוקולד
מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד משובח
מעט ליקר (קפה, תפוזים)
1/3 כוס חלב
25 גרם חמאה
אופן ההכנה
הכנת הפסטה
מערבבים קמח, ביצים, שמן מים ומלח במערבל, אם לא מתגבש, להוסיף עוד כפות מים קרים לאט ובמתינות. השהייה בניילון נצמד במקרר לשעה
לאחר מכן מרדדים את הבצק וכאן הקושיאם לא משתמשים במכונת פסטה (במקרה זה להגיע עד לדרגה 6). למי שאין מכונה , סבלנות ודבקות במשימה והתוצאה משתלמת. לאחר שרדדנו לעלה דק יוצרים מלבן עליו מניחים מעט חלבה (ממש מעט)עם רווח סביר בין האחד לשני ומכסים ביריעת בצק (צריכה להיות ארוכה יותר מהיריעה עליה הונחה החלבה). מהדקים סביב גוש החלבה ויוצרים ריבועים באמצאות גלגלת פיצה משוננת שגם תחבר הייטב את 2 היריעות. כל דרך לחיבור טובה, בתנאי שבאמת מחוברים הייטב. מניחים בקערה עם ניילון הפרדה על מנת שיהיה קל להפריד לקראת הבישול
רוטב
מרתחיים שמנת מתוקה עם החלב מוסיפים ליקר (המהדרים יכולים להוסיף גם מעט תמצית וניל), מורדים מהאש ומכניסים את השוקולד פנימה. אם לא סמיך מספיק , שוב חזרה לאש או הוספת מעט שוקולד.
במקביל מרתיחים מים לפסטה ללא מלח !!!
כשהמים רותחים מבשלים הרביולי בסבבים 5-6 דקות (יוצא כשלושה סבבם)
בקערה
מכניסים את החמאה מומסת, מטלטלים את הרביולי בתוכה לציפויי ומניעת הדבקות.
ההגשה
רביולי עם רוטב שוקולד חם (אפשר קערת מרק, בבסיס מעט רוטב ועליו רביולי)
בתאבון!
מגיש: אבי_טל
מקור:
שתף את המתכון