חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב הולנדייז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשביקרתי בגרמניה-הגישו תמיד אספרגוס וירקות עם רוטב הולנדייז, רוטב לבן סמיך, ניסתי להכין אותו בעבר ללא הצלחה, שם מוכרים אותו מוכן אבל פה זה ממש מאמץ brיש למישהו מתכון קל לרוטב הזה או מושג איפה אפשר לקנות אותו?? brתודה מראש
רוטב הולנדייז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשביקרתי בגרמניה-הגישו תמיד אספרגוס וירקות עם רוטב הולנדייז, רוטב לבן סמיך, ניסתי להכין אותו בעבר ללא הצלחה, שם מוכרים אותו מוכן אבל פה זה ממש מאמץ brיש למישהו מתכון קל לרוטב הזה או מושג איפה אפשר לקנות אותו?? brתודה מראש
הוראות הכנה
מרכיבים
בצלים ירוקים (רק החלק הלבן), קצוצים דק
4 כפות יין לבן יבש
4 כפות חומץ בן יין לבן
3 חלמונים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
130 גרם חמאה חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
רוטב הולנדייז / בני סיידא
המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים: (1 מדרגים)
חומרים
4 בצלים ירוקים (רק החלק הלבן), קצוצים דק
4 כפות יין לבן יבש
4 כפות חומץ בן יין לבן
3 חלמונים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
130 גרם חמאה חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
1. שמים בסיר קטן את הבצל, היין, החומץ ומעט פלפל. מבשלים על להבה נמוכה ומצמצמים את הרוטב לכמות של כף אחת. מסירים מהאש.
2. מוסיפים לסיר את החלמונים וטורפים שתי דקות במטרפה ידנית. מניחים את הסיר על סיר נוסף עם מים מבעבעים מעל להבה בינונית (באן מארי) וממשיכים לטרוף.
3. מוסיפים את קוביות החמאה בהדרגה, תוך טריפה מתמדת עד שהרוטב מסמיך. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ושומרים חם.
מגיש: m73
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון