חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב קרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב זה מיועד בעיקר כתוספת לרטבים במאכלים תאילנדים או סיניים. brאני משתמש בהם לבישול בעיקר.
רוטב קרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב זה מיועד בעיקר כתוספת לרטבים במאכלים תאילנדים או סיניים. brאני משתמש בהם לבישול בעיקר.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סוכר
6 כפות חמאה ללא מלח
1/2 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
ערוך לפניך את כל המרכיבים ושיהיו בהישג יד. חשוב מאד !!!!!!!!!
השתמש בסיר או מחבת שהוא גדול מתכולת הנוזל לפחות פי 2.
את הסוכר להמיס בכלי עד לקבלת גוון קריסטלי כהה להוסיף מיד את החמאה ובכל הזמן לערבב ללא הפסקה. כאשר החמאה נמסה בנוזל יש להוריד מיד מהאש ולהוסיף במהירות את השמנת המתוקה תוך ערבוב מתמיד.
לקרר בטמפרטורת החדר.
להכניס לכלי סגור ולמקרר לפחות לשבועיים לפני השימוש.
מגיש: gilai
מקור: אנגלי
שתף את המתכון