הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 מרגרינה בטעם חמאה
1 קמח אוסם קטן
1 שמנת חמוצה
למילוי:
ריבה (לפי הטעם)
צימוקים
אגוזים כתושים גס
סוכל וניל
קינמון
סוכר
לציפו:
חלמון ביצה
אופן ההכנה
ללוש את חומרי הבצק ולשים במקרר למספר שעות.
לאחר מכן, לחלק את הבצק ל-3 חלקים ולרדד כל חלק בנפרד.
על הבצק המרודד למרוח ריבה, על הריבה לפזר סוכר וניל, מעט סוכר רגיל, קינמון, צימוקים,
אגוזים כתושים.
לגלגל לרולדה, לחורר במזלג ברווחים של פרוסות עוגה.
למרוח את הרולדה בחלמון ביצה.
לאפות בחום בינוני כד להזהבת הרולדה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון