חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדות ריבה, אגוזים וצימוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדות ריבה, אגוזים וצימוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 מרגרינה בטעם חמאה
1 קמח אוסם קטן
1 שמנת חמוצה
למילוי:
ריבה (לפי הטעם)
צימוקים
אגוזים כתושים גס
סוכל וניל
קינמון
סוכר
לציפו:
חלמון ביצה
אופן ההכנה
ללוש את חומרי הבצק ולשים במקרר למספר שעות.
לאחר מכן, לחלק את הבצק ל-3 חלקים ולרדד כל חלק בנפרד.
על הבצק המרודד למרוח ריבה, על הריבה לפזר סוכר וניל, מעט סוכר רגיל, קינמון, צימוקים,
אגוזים כתושים.
לגלגל לרולדה, לחורר במזלג ברווחים של פרוסות עוגה.
למרוח את הרולדה בחלמון ביצה.
לאפות בחום בינוני כד להזהבת הרולדה.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון