חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדת אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בצק עלים
למילוי:
2 כוסות סוכר
2 ביצים
2 כוסות שמן
1 יוגורט
250 גרם אגוזים קצוצים מעט
לסירופ:
3 כוסות מים
3 כוסות סוכר
3 ביצים
לימון אחד סחוט
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
מחלקים את בצק העלים ל 2 חתיכות מלבניות.
חתיכה אחת נכנסת לתחתית תבנית מלבנית משומנת היטב.
מערבבים את כל החומרם של המילוי. מעבירים לתבנית (על הבצק).
מעל מניחים את הבצק שנותר.
אופים בתנור (180°c) במשך 30 דק' או עד שמזהיב.
מבשלים סירופ מ 3 ביצים מעורבבות, סוכר מים ומיץ לימון.
יוצקים מעל את הסירופ.
כשמתקרר חותכים באלכסון.
מגיש: natasha
מקור: אמא
שתף את המתכון