חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוסביף צלוי במעטפת פלפל שחור גרוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה חגיגית ומרשימה. brלאחר ההוצאה מהתנור להמתין כ 7 דקות ואז להניח על קרש חיתוך ולפרוס לעיני היושבים לשולחן.
רוסביף צלוי במעטפת פלפל שחור גרוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה חגיגית ומרשימה. brלאחר ההוצאה מהתנור להמתין כ 7 דקות ואז להניח על קרש חיתוך ולפרוס לעיני היושבים לשולחן.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח נאה של סינטה מיושן ונקי.
2 כוסות שמן לטיגון
2 כפות שום כתוש טרי
2 כפות טימין יבש
2 כפות אורגנו יבש
1 כף פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח
אופן ההכנה
מערבבים את כל התבלינים יחד.
מורחים את הבשר בתערובת התבלינים ומעסים עד שהכל נכנס פנימהועד שהבשר מצופה כהלכה.
במחבת מטגנים את הבשר עד לקבלת צבע חום זהוב משני הצדדים.
מניחים על תבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה מאד 230 מעלות
ל 25 דקות.
מגיש: gilai
מקור: עצמי
שתף את המתכון