הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח נאה של סינטה מיושן ונקי.
2 כוסות שמן לטיגון
2 כפות שום כתוש טרי
2 כפות טימין יבש
2 כפות אורגנו יבש
1 כף פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח
אופן ההכנה
מערבבים את כל התבלינים יחד.
מורחים את הבשר בתערובת התבלינים ומעסים עד שהכל נכנס פנימהועד שהבשר מצופה כהלכה.
במחבת מטגנים את הבשר עד לקבלת צבע חום זהוב משני הצדדים.
מניחים על תבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה מאד 230 מעלות
ל 25 דקות.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון