חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוסטביף לא רק לעשירים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סוד כמוס לפרה ולקצב ולכל ה "פלצנים" brא. לידיעת הגולשים בשר קפוא לא מוכשר הוא בשר טרי שנשחט ונארז ללא br כל תוספות ולמעשה הוא בשר טרי לכל דבר וענין לראיה מוכרים לכם אותו br בסופרים בשם (בשר מצונן) שמעתם פעם על בשר שעושה אפצי אין כזו חיה. brב בשום מקרה אסור להשתמש בבשר קפוא מוכשר שהוספו לו לפחות 20% br נוזלים ומלחים שגרמו להתפרקות החלבון. brג. בשפה המיקצועית בשר קפוא לא מוכשר נקרא גולם מהסיבה שכל תהליכי br ההתפרקות שלו הוקפאו אגב כל הבשרים המיושנים שנמכרים ברשתות המזון br מקורם בבשר קפוא לא מוכשר והם טעימים מאוד אזזזזזזז על תתנו שיעבדו br עליכם. br brהמלצתי נסו ותהנו brקנו קפוא לא מוכשר (אני אישית אוהב את הבשר של היבואן "נחמה לחוביץ" br לא מאבד כמעט מניפחו ומחירו זול brלדוגמא צוואר קפוא לא מוכשר מגיע ל 35 שקל לקילו יותר זול מעוף בניקוי העצמות br
רוסטביף לא רק לעשירים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סוד כמוס לפרה ולקצב ולכל ה "פלצנים" brא. לידיעת הגולשים בשר קפוא לא מוכשר הוא בשר טרי שנשחט ונארז ללא br כל תוספות ולמעשה הוא בשר טרי לכל דבר וענין לראיה מוכרים לכם אותו br בסופרים בשם (בשר מצונן) שמעתם פעם על בשר שעושה אפצי אין כזו חיה. brב בשום מקרה אסור להשתמש בבשר קפוא מוכשר שהוספו לו לפחות 20% br נוזלים ומלחים שגרמו להתפרקות החלבון. brג. בשפה המיקצועית בשר קפוא לא מוכשר נקרא גולם מהסיבה שכל תהליכי br ההתפרקות שלו הוקפאו אגב כל הבשרים המיושנים שנמכרים ברשתות המזון br מקורם בבשר קפוא לא מוכשר והם טעימים מאוד אזזזזזזז על תתנו שיעבדו br עליכם. br brהמלצתי נסו ותהנו brקנו קפוא לא מוכשר (אני אישית אוהב את הבשר של היבואן "נחמה לחוביץ" br לא מאבד כמעט מניפחו ומחירו זול brלדוגמא צוואר קפוא לא מוכשר מגיע ל 35 שקל לקילו יותר זול מעוף בניקוי העצמות br
הוראות הכנה
מרכיבים
רוסטביף לא רק לעשירים
החומרים
2-1.5 ק"ג בשר בקר קפוא לא מוכשר מסוג צוואר,צלע, כתף,פילה מדומה
6 שיני שום חתוכים לשניים לאורכם
2 כפות פלפל שחור גס
2 כפות טימין יבש
2 כפות גרגירי חרדל
2 על דפנה
10 עלי רוזמרין
1/2 כף מלח גס
1 כפית אבקת צילי
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה
יישון הבשר
מניחים את הבשר הקפוא על אריזתו בכלי ל- 3 ימים במדף התחתון במקרר
מוציאים את הבשר לתבנית אלומיניום ונועצים בו באופן שווה את עוקצי השום מורחים היטב את הבשר בנדיבות בשמן זית מורחים תוך עיסוי את כל התבלינים באופן שווה ומוסיפים את יתרת השמן מכסים את התבנית בניילון נצמד ומחזירים למקרר ל 4 ימים נוספים.
מוציאים את התבנית מהמקרר ומניחים לשעה עד שיפשיר לחלוטין מחליפים את הניילון הנצמד בנייר אלומיניום
מחממים תנור ל- 250 מעלות ומכניסים את התבנית ל- 35 דקות
מנמיכים את החם ל- 120 מעלות
לשעתיים נוספות.
מצננים את הנתח לחם החדר או במקרר פורסים פרוסות דקות. ניתן להקפיץ את הפרוסות ביין אדום יבש מנה קייצית מתאימה לכריכים או לארוחות חמות בתאבון
הערות:
למידת עשיה בינונית פלוס להשאיר עוד 30 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון