הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
1 ק"ג סינטה לרוסטביף
6 כפות גדושות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות עלי תימין/קורנית טרי
1 כף רוזמרין טרי קצוץ דק
4 כפות פרורי לחם
6 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
רכיבים לתבנית:
1/2 ק"ג פרוסות תפו"א
1 ראש שום חצוי באמצע
1/2 כוס יין אדום יבש מרלו או קברנה
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לטמפ' של °C220.
2. מערבבים בקערה את כל רכיבי תערובת עשבי התיבול ומורחים שכבה יפה על חלקו העליון של הנתח ובצדדים.
3. משמנים את התבנית ב שמן הזית. מפזרים את פרוסות התפו"א והבצל. מניחים את 2 חצאי השום על הפרוסות בצמוד לדפנות התבנית.
4. מניחים את הרוסטביף מעל, מכניסים לתנור החם וצולים בהתאם לדרגה הרצויה.
5. מוציאים מהתנור וממתינים כ 1/2 שעה עד לפריסת הנתח.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון