חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוסטביף עם עשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להכנה גם מנתח אנטריקוט, כף, שייטל,
רוסטביף עם עשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להכנה גם מנתח אנטריקוט, כף, שייטל,
הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
1 ק"ג סינטה לרוסטביף
6 כפות גדושות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות עלי תימין/קורנית טרי
1 כף רוזמרין טרי קצוץ דק
4 כפות פרורי לחם
6 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
רכיבים לתבנית:
1/2 ק"ג פרוסות תפו"א
1 ראש שום חצוי באמצע
1/2 כוס יין אדום יבש מרלו או קברנה
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לטמפ' של °C220.
2. מערבבים בקערה את כל רכיבי תערובת עשבי התיבול ומורחים שכבה יפה על חלקו העליון של הנתח ובצדדים.
3. משמנים את התבנית ב שמן הזית. מפזרים את פרוסות התפו"א והבצל. מניחים את 2 חצאי השום על הפרוסות בצמוד לדפנות התבנית.
4. מניחים את הרוסטביף מעל, מכניסים לתנור החם וצולים בהתאם לדרגה הרצויה.
5. מוציאים מהתנור וממתינים כ 1/2 שעה עד לפריסת הנתח.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון