חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוסטביף עם ציפוי פריך פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוסטביף עם ציפוי פריך פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
1 ק"ג סינטה לרוסטביף
1 כף שטוחה סוכר חום
1/2 כף שטוחה מלח גס
1/3 כפית שטוחה פפריקה חריפה
5 כפות שמן זית
6 כפות מלאות פרורי לחם
לתבנית:
3 בצלים בינוניים פרוסים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
3 כפות שמן זית
רכיבים לרוטב:
גמבה מוחמצת קצוצה גס (120 גר')
20 עלי בזיליקום קצוץ גס
פרוסות הבצל מתחתית התבנית
לאחר הצליה קצוצות גס.
(מערבבים את כל החומרים)
אופן ההכנה
1. מחממים תנור מראש ל °C200.
2. מכניסים לקערה סוכר חום, מלח, פפריקה, שמן זית ופרורי לחם ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
3. מורחים מהתערובת שכבה אחידה על חלקו העליון של נתח הבשר.
4. מורחים שכבה אחידה של שמן הזית בתבנית ומפזרים את פרוסות הבצל בתחתית.
5. מניחים את נתח הבשר במרכז התבנית התבנית וצולים בתנור ב °C200 כ 20 דקות.
מורידים טמפ' ל °C160 וממשיכים לצלות כ 30 דקות נוספות.
6. מוציאים מהתנור ומניחים בצד לכ 30 דקות.
צורת הגשה:
פורסים פרוסות דקות ככל האפשר מפזרים מעט מהציפוי של הרוסט על כל פרוסה ומגישים
עם הרוטב ליד.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון