הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
1 ק"ג סינטה לרוסטביף
1 כף שטוחה סוכר חום
1/2 כף שטוחה מלח גס
1/3 כפית שטוחה פפריקה חריפה
5 כפות שמן זית
6 כפות מלאות פרורי לחם
לתבנית:
3 בצלים בינוניים פרוסים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
3 כפות שמן זית
רכיבים לרוטב:
גמבה מוחמצת קצוצה גס (120 גר')
20 עלי בזיליקום קצוץ גס
פרוסות הבצל מתחתית התבנית
לאחר הצליה קצוצות גס.
(מערבבים את כל החומרים)
אופן ההכנה
1. מחממים תנור מראש ל °C200.
2. מכניסים לקערה סוכר חום, מלח, פפריקה, שמן זית ופרורי לחם ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
3. מורחים מהתערובת שכבה אחידה על חלקו העליון של נתח הבשר.
4. מורחים שכבה אחידה של שמן הזית בתבנית ומפזרים את פרוסות הבצל בתחתית.
5. מניחים את נתח הבשר במרכז התבנית התבנית וצולים בתנור ב °C200 כ 20 דקות.
מורידים טמפ' ל °C160 וממשיכים לצלות כ 30 דקות נוספות.
6. מוציאים מהתנור ומניחים בצד לכ 30 דקות.
צורת הגשה:
פורסים פרוסות דקות ככל האפשר מפזרים מעט מהציפוי של הרוסט על כל פרוסה ומגישים
עם הרוטב ליד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון