חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוק טלה בתנור נוסח דלית אל כרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין מילים אין מילים זה נימוך בפה
שוק טלה בתנור נוסח דלית אל כרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין מילים אין מילים זה נימוך בפה
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
כקילו וחצי שוק טלה עם העצם
10-12 שיני שום
מרינדה מכוס יין אדום, חצי כוס חומץ, 2-3 כפות חרדל ומעט רוזמרין
2 כפיות מלח גס 5 גרגירי פלפל אנגלי 1 ציפורן מעט פלפל שחור טחון טרי.
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. בעזרת סכין חדה יוצרים חריצים בשוק הטלה ומטמינים בתוכם את שיני השום.
2. מורחים את השוק במרינדה ומכניסים למקרר ל 8 שעות חוזרים על תהליך
המריחה מספר פעמים .
3 .מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 150 מעלות לשעתיים וחצי.
4. מגישים עם אורז עם צנוברים או תפוח אדמה אפוי, או ירקות אפויים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון