חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שישליק קווקזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקווקז מקובל להשתמש בבשר כבש - אבל ניתן להשתמש גם בבקר סינטה או שייטל.
שישליק קווקזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקווקז מקובל להשתמש בבשר כבש - אבל ניתן להשתמש גם בבקר סינטה או שייטל.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר (עפ"י בחירתכם) לעיל.חתוך לקוביות ג'יפ (4X4).
8 בצלצלים קטנים
משמשים מיובשים כמספר השיפודים X4
מלח
פלפל שחור
למרינדה
1 בצל קצוץ דק דק
4 שיני שום כתוש
1/4 כןס חומץ
1/4 כפית צילי כתוש
1 כפית זרעי כוסברה שבורים
1 כפית סוכר
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי המרינדה
מוסיפים את הבשר ומשרים במקרר ל 6 שעות.
מוציאים את הבשא ומשפדים בסדר הבא: בשר , בצל ,משמש וכך הלאה עד לסיום.
צולים כ 7 דקות ממליחים ומפלפלים עד להיותם מוכנים.
מגיש: gilai
מקור: קווקז
שתף את המתכון