הוראות הכנה
מרכיבים
ביצה טרופה- 2
כף מים
4 פרוסות עגל רך
מלח
פלפל שחור גרוס
רבע כוס קמח
כוס פירורי לחם טחונים דק
4 כפות שמן
כף מרגרינה
שני ניתחי אנשובי
כ8 צלפים
אופן ההכנה
מתבלים את הבשר במלח ופלפל טובלים בקמח ובביצה הטרופהמצפים בפירורים
ומקררים כשעה
במחבת עם השמן החם והמרגרינה מטגנים את השניצלים עד השחמה משני הצדדים
מוצאים מהמחבת לצלחת הגשה
במחבת מטגנים את בלילת הביצה שנותרה לחביתה מחלקים ל4 ומוסיפים מעל לשניצל
מוסיפים מעט אנשובי וזורים את הצלפים
בתאבון
מגיש:
מקור: יואנה
שתף את המתכון