חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שעועית אפויה טקסס ריינג'ר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שנים שאני מנסה להגיע לתוצאה הזו. בסוף, לאחר אין ספור נסיונות, עליתי עליהם.... נרשמה התעלפות רבתי.
שעועית אפויה טקסס ריינג'ר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שנים שאני מנסה להגיע לתוצאה הזו. בסוף, לאחר אין ספור נסיונות, עליתי עליהם.... נרשמה התעלפות רבתי.
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' שעועית מנומרת (פינטו) שהושרתה לפחות שעה.
2 בצלים בינוניים קצוצים
פלפל ירוק בהיר קצוץ
200 גר' צלעות לבן מעושנות - את הבשר לקצוץ לריבועים של 1 ס"מ בערך.
כפית גדושה צ'ילי גרוס
חצי כפית כמון (לא חובה)
1/3 כוס רוטב וורצ'סטרשר
1/3 כוס חומץ
3/4 כוס קטשופ היינץ
1/2 כוס סוכר חום או סילאן
כפית גדושה שום גבישי
1/2 כפית תמצית היקורי
מלח לפי הטעם
בצל אחד שלם פצוע
עגבניה אחת שלמה פצועה
3 כפות גדושות רסק עגבניות
אופן ההכנה
1. נותנים בסיר גדול את השעועית שהושרתה, בצל אחד פצוע ועגבניה פצועה, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים לסיר את רסק העגבניות, ומנמיכים את האש, מבשלים כשעתיים, עד שהשעועית רכה, אך לא מעוכה.
2. מעבירים את כל הכבודה לסיר כבד (קדירת ברזל) ומוסיפים לה את שאר החומרים. מערבבים, מכסים, ואופים לפחות שעה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
מגיש: גן-עדן
מקור: עצמי
שתף את המתכון