חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקשוקה עם כדורי בשר בסגנון טוניסאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקשוקה עם כדורי בשר בסגנון טוניסאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 פלפל חריף חתוך גס
חצי בצל קצוץ דק
2 כפות רסק עגביות
2 עגבניות חתוכות גס
חצי כפית אבקת כוסברה
חצי כפית אבקת שום
רבע כפית אריסה
רבע כפית פלפל צ'ומה
2 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
לקציצות: 200 גרם בשר בקר טחון
רבע כפית כוסברה טחונה
רבע כפית נענע מיובשת
חצי בצל קצוץ דק מאד
1 שן שום קצוצה דק מאד
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה דק מאד
רבע כפית מלח
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי הקציצות לתערובת אחידה ויוצרים ממנה קציצות קטנטנות. מניחים בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת רחבה. מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה מאד ומוסיפים את העגבניות. מערבבים היטב ומוסיפים את יתר החומרים, למעט הביצים, עם מעט מים (בערך חצי כוס). מבשלים עד לרתיחה. מוסיפים את כדורי הבשר הקטנים וממשיכים לבשל עד שהכדורים עשויים. שוברים את הביצים אחת אחת לתוך המחבת ומבשלים עד שהחלבון עשוי אך החלמון עדיין מעט נוזלי מבפנים (עד חמש דקות בישול).
מגישים חם עם פרוסות עבות של לחם.
מגיש: dylam
מקור: ספר אוכל מזרח תיכוני - טוניסיה עם שינויים קלים
שתף את המתכון