חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שרימפס עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכין פשוט טעים
שרימפס עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכין פשוט טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
1,ק'ג שניצל עוף
6,ביצים
400,גר' קמח
1,כפית אבקת אפיה
1,כפית קארי
1,כף מרק עוף
זר כוסברה טריה קצוצה דק או 3כפות כוסברה יבשה
1,כפית אבקת שום
מים
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
לערבב את החומרים היבשים
להוסיף את הביצים להמשיך לערבב
להוסיף מים בהדרגה עד שיוצאת בלילה לא סמיכה מידי ולא דלילה מידי
לחתוך את השניצל לאצבעות ליטבול בבלילה ולהכניס לשמן רותח בסביבות 150-160mc
לטגן עד להשחמה
להוציא לשים על נייר סופג
יוצא טעים טעים
בתאבון
מגיש: shlomos
מקור: צבא
שתף את המתכון