חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תאי-לוטי היישר מבנגקוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תאי-לוטי היישר מבנגקוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
הבצק:
4 כוסות קמח לבן
2 ביצה
2 כפות חמאה מומסת
חצי כוס מים קרים
4 כפות סוכר
100 גרם חמאה צהובה, עדיף ללא מלח, לטיגון הבצק
מילוי:
3 בננות טריות
1/2 אננס פרוס לפרוסות עגולות ודקיקות
1 קופסא חלב ממותק (עדיף משומר, אותו ניתן לרכוש בחנויות של המזרח הרחוק, או זה שנמכר בשפופרת)
5 כפות אבקת סוכר בכלי נוח לפיזור
1/2 בקבוק סירופ מייפל
4 כפות אבקת קוקוס
2 גבעולי נענע מושרים במים קרים לעיטור
4 כדורי גלידת וניל משובחת
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק:
מערבבים את כל מרכיבי הבצק עד למרקם אחיד ומצננים במקרר כשעה.
מחלקים את הבצק לכדורים קטנים בגודל של ביצה.
מרדדים במערוך עד לעובי נייר, רק שימו לב שהבצק לא יקרע. ניתן להוסיף מעט קמח, העיקר שהבצק לא ידבק למשטח הרידוד.
מחממים מחבת טפלון גדולה ככל האפשר, לפחות בגודל הבצק המרודד.
מניחים במרכז המחבת כפית חמאה ומושחים את כל המחבת בחמאה, מניחים את הבצק על המחבת ולאחר 20 שניות מפזרים מעט קוקוס, מספר פרוסות בננה ומספר פרוסות אננס. סוגרים כמו מעטפה ומפזרים מעט חלב מרוכז.
מעבירים לקרש חיתוך וחותכים לאורך ולרוחב באלכסונים עד לקבלת משולשים קטנים כמו של עוגה, כל משולש מקבל קיסם.
מפזרים חלב מרוכז, סירופ מייפל ואבקת סוכר, מניחים לצד המנה כדור גלידה, מעטרים בעלי נענע ומגישים.
מגיש: zohar neeman
מקור:
שתף את המתכון