חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל בשר ואטישוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב טעים שאפשר לצרפו גם לעוף במקום הבשר br brפתגם: מרבה מקצועות - סופו בטלן.
תבשיל בשר ואטישוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב טעים שאפשר לצרפו גם לעוף במקום הבשר br brפתגם: מרבה מקצועות - סופו בטלן.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קוביות בשר בקר
1 חבילה תחתיות ארטישוק קפוא ומופשר
1 כף רסק עגבניות
½ כפית כורכום
מלח ופלפל
שמן
בצל גדול פרוס רצועות
אופן ההכנה
בע"ה
1) מבשלים קוביות בשר במים עד שתהיינה רכות. מסננים ושומרים ציר. משחימים קלות
את הקוביות במחבת.
2) מחממים בסיר רחב שמן ומאדים בצל. מוסיפים רסק, כורכום, מלח ופלפל ומערבבים
מספר דקות.
3) מוסיפים 2 כוסות ציר ומרתיחים. מוסיפים בשר וארטישוקים חתוכים לחצי ומבשלים
עוד כמעט שעה
מתכונים בספר זה הפכו לבלוג בישול. הקלידו "פנינת המטבח" בגוגל. כדאי להציץ....
מגיש: בן חמו
מקור:
שתף את המתכון