חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל כרוב ותפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מתכון שאני משנה כימעט כל פעם שאני עושה, זה טעים ופשוט. brמי שאוהב כרוב מבושל יוהב את התבשל, לדעתי זהו מתכון שאפשר לשנות ולשחק איתו הרבה.
תבשיל כרוב ותפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מתכון שאני משנה כימעט כל פעם שאני עושה, זה טעים ופשוט. brמי שאוהב כרוב מבושל יוהב את התבשל, לדעתי זהו מתכון שאפשר לשנות ולשחק איתו הרבה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן
2 בצלים ביניניים חתוכים לרצועות ערוכות
4 גזרים חתוכים לפרוסות
4 תפוחי אדמה חתוכים לקובות
5 עגבניות (אפשר לשלב עגבניות שרי) חתוכות לקוביות
1 כרוב בינוני/ קטן חתוך לרצועות דקות
6 שיני שום שלמות
מלח ופילפל
מחבת עמוקה בסגנון ווק
אופן ההכנה
לטגן בשמן את הבצל עד שיתכיל להזהיב, להוסיף את הגזר לבשל כמה דקות ולהוסיף את התפוחי אדמה. לבשל אותם ולערבב כל כמה דקות עד שהם מתכילים להתרכך ולהוסיף את העגבניות והשום (שיני שום שלמות לא ניתן להחליף ברסק קפוא), אחרי שהעגבניות התרכחו להוסיף את הכרוב ולחסות, תוך מספר דקות הכרוב יתאדה מהנוזלים של העגבניות ויהיה יותר נוח לערבב את התבשיל, כעט ניתון לכסות את התבשיל ולבשל לאט, התבשיל מוכן כאשר הכרוב מגיע למרכם הנכון.
מגיש: tatyana
מקור:
שתף את המתכון