חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל עוף אפונה וקוקלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גם מי שלא אוהב אפונה, לא עומד בפיתוי. br
תבשיל עוף אפונה וקוקלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גם מי שלא אוהב אפונה, לא עומד בפיתוי. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף מחולק
2 תפו"א מחולקים לרבעים
½1 כוסות אפונה קפואה
ירק חתוך קצוץ (פטרוזיליה, כוסברה, שום)
תבלינים פלפל שחור מלח וכורכום
לקוקלה:
½ חזה עוף חתוך קטו
3-5 שיני שום כתושות
1 ביצה
1 כף שמן
פפריקה מתוקה , פלפל שחור, מלח, מעט סולת.
אופן ההכנה
מטגנים 1 בצל בשמן , כאשר מזהיב מוסיפים כף פפריקה מתוקה או חריפה לפי הטעם על אש נמוכה מבשלים אותה מעט אח"כ מוסיפים כף רסק עגבניות ונותנים להתבשל מספר שניות
אח"כ מוסיפים את הירק קצוץ דק (פטרוזילה, כוסברה, שמיר), מערבבים מעט ומוסיפים את העוף והאפונה, מוסיפים ¼ כוס מים ואת התבלינים מלח, פלפל שחור ומעט כורכום, נותנים לזה להתבשל על אש נמוכה בערך 10 דקות ואח"כ מוסיפים את ה"קוקלות" .
ה"קוקלות":
מערבבים את כל החומרים ביחד בתוך קערה , אך את הסולת יש להוסיף לאט כדי שיווצר מרקם גמיש ולא קשה . יוצרים מעין קציצה מאורכת ומכניסים לתבשיל, ממשיכים לבשל עוד כ- 30 דקות , כאשר התפוחי אדמה רכים והעוף מבושל, לכבות את האש.
בתאבון!
מגיש: קרן557
מקור: משפחתי
שתף את המתכון