חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל תפוחי אדמה ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל תפוחי אדמה ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים חתוכים לקוביות בינוניות
2 פלפלי צ'ילי מיובשים נקיים מגרעינים
4 פלפלים אדומים מתוקים מיובשים
3 בצלים גדולים פרוסים
2 שיני שום קצוצות
½ כוס יין לבן
½ כוס ציר ירקות
1 עלה דפנה
½1 כפיות מלח
½ כפית פלפל שחור
3-4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
בסיר מחממים את השמן. מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום וממשיכים את הטיגון עד להשחמה קלה של הבצל. מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. מוסיפים את ציר הירקות ואת היין הלבן ומביאים לרתיחה. מוסיפים את המלח והפלפל. מוסיפים את הפלפלים המיובשים ועלה הדפנה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה. מוציאים את עלה הדפנה ואת הפלפלים המיובשים. חותכים את הפלפלים ומחזירים לסיר לבישול של עוד כחמש דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון