חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפו"א במחבת ברוטב שמנת גבינה עירית ובזיל- "ז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפו"א במחבת - ז'ואל רבושות brמנה חלבית מדהימה עם טעמים פיקנטיים
תפו"א במחבת ברוטב שמנת גבינה עירית ובזיל- "ז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפו"א במחבת - ז'ואל רבושות brמנה חלבית מדהימה עם טעמים פיקנטיים
הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפו"א גדולים קלופים
2 בצלים בינוניים
2 שיני שום מעוכות
50 גרם חמאה
1 מיכל שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
חצי גביע שמנת חמוצה
רבע כפית אגוז מוסקט,מגורר
מלח ופלפל שחור גרוס דק
150 גרם גבינת אמנטל,['טל העמק'] מגוררת
1 צרור בצלית [עירית] קצוצה דק
1/2 צרור עלי בזיל
אופן ההכנה
1. פורסים דק, את תפוחי האדמה והבצלים.
2 משפשפים את התחתית והדפנות של מחבת ברזל עם השום המעוך. ממיסים במחבת
את החמאה,מוסיפים את השמנת המתוקה,החלב והשמנת החמוצה,ומחממים.
מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל,ומתבלים באגוז מוסקט, במלח ושפע פלפל
שחור.
3. מכסים את המחבת,ומבשלים על אש בינונית כחצי שעה. מערבבים מידי פעם
בעדינות בכף עץ.
4. זורים מעל את הגבינה המגוררת,ומערבבים קלות. מחממים את הגריל, מעבירים
את המחבת לגריל חם,וקולים עד שתפוחי האדמה השחימו,בוזקים מעל בצלית
קצוצה ובזיל.
מגישים כתוספת או כארוחה קלה,עם באגט חם ויין לבן צונן. בתיאבון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון