הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם תרד
1קילו תפודים מבושלים
1בצל בינוני
שן שום
1 כפית רוטב סויה או ווסטרשייר
מלח
כף מרגרינה
250 גר' גבינת אמנטל
אופן ההכנה
מסירים את גיבעולי התרד ושוטפים אותו (אפשר גם להישתמש בקפוא ולהפשיר) קוצצים את השום והבצל דק. מאדים את שניהם במרגרינה ומוסיפים את התרד, מתבלים וממשיכים לאדות 5 דקות. בנתיים מרסקים את הגבינה. מניחים את התפודים בצורת פרוסות לתוך כלי שטוח חסין-אש ומפזרים עליהם את מחצית הגבינה. שמים את התרד על התפודים ומכסים ביתרת הגבינה. מקרימים את התבשיל בחום 220 מעלות כ-10 דקות. מגישים עם ביצת עין או חביתה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון