חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תרד מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גם שונאי תרד מושבעים ייהנו מימנו
תרד מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גם שונאי תרד מושבעים ייהנו מימנו
הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם תרד
1קילו תפודים מבושלים
1בצל בינוני
שן שום
1 כפית רוטב סויה או ווסטרשייר
מלח
כף מרגרינה
250 גר' גבינת אמנטל
אופן ההכנה
מסירים את גיבעולי התרד ושוטפים אותו (אפשר גם להישתמש בקפוא ולהפשיר) קוצצים את השום והבצל דק. מאדים את שניהם במרגרינה ומוסיפים את התרד, מתבלים וממשיכים לאדות 5 דקות. בנתיים מרסקים את הגבינה. מניחים את התפודים בצורת פרוסות לתוך כלי שטוח חסין-אש ומפזרים עליהם את מחצית הגבינה. שמים את התרד על התפודים ומכסים ביתרת הגבינה. מקרימים את התבשיל בחום 220 מעלות כ-10 דקות. מגישים עם ביצת עין או חביתה.
מגיש: השףאריה
מקור:
שתף את המתכון