הוראות הכנה
מרכיבים
לשכבה הראשונה
3/4 כוס קמח
1 סוכר וניל
3/4 שקית אבקת אפיה
1 כף חלב
4 חלבונים
1/2 כוס סוכר
לשכבה השניה
2 שמנת מתוקה
11/4 אינסטנט פודינג וניל
3 כפות סוכר
1/1/4 כוס חלב
לשכבה השלישית
200 גר' שוקולד מריר
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס חלב
2 חלבונים
2 כפות סוכר
אגוזים שבורים קטן מאד
2 חלמונים
לשכבה הרביעית
1 שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה
שכבה ראשונה
בקערה מערבבים את הקמח ,סוכר הוניל ,אבקת האפיה וכף החלב ולשים
מכינים קצף מהחלבונים בהדרגה עד לקבלת קצף חזק מוסיפים ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דקות - מקררים
שכבה שניה
לערבב במיקסר עד שמתקבל קרם
להניח על השכבה הראשונה.
שכבה שלישית
להמיס כ 1/2 דקה במיקרו את השוקולד הסוכר והחלב.
להקציף את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף חזק להוסיף לשוקולד עם האגוזים השבורים
והחלמונים לערבב עד לקבלת מרקם יפה.
להוסיף על השכבה השניה.
שכבה רביעית
להקציף חזק את השמנת המתוקה עם הסוכר
להוסיף לשכבה הרביעית.
עוטפים את העוגה בנייר כסף ומקפיאים לפחות ללילה.
מגיש:
מקור: לירון
שתף את המתכון
