חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת 4 שכבות של לירון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הרבה עבודה ששווה את כל המאמץ brמתאים לימי הולדת ואו ארוע חגיגי brאו סתם בשביל ההנאה. br brשומרי דיאטה הההתתתרררחחחחקקקקוווו ממנה !!!!!!!
עוגת 4 שכבות של לירון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הרבה עבודה ששווה את כל המאמץ brמתאים לימי הולדת ואו ארוע חגיגי brאו סתם בשביל ההנאה. br brשומרי דיאטה הההתתתרררחחחחקקקקוווו ממנה !!!!!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
לשכבה הראשונה
3/4 כוס קמח
1 סוכר וניל
3/4 שקית אבקת אפיה
1 כף חלב
4 חלבונים
1/2 כוס סוכר
לשכבה השניה
2 שמנת מתוקה
11/4 אינסטנט פודינג וניל
3 כפות סוכר
1/1/4 כוס חלב
לשכבה השלישית
200 גר' שוקולד מריר
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס חלב
2 חלבונים
2 כפות סוכר
אגוזים שבורים קטן מאד
2 חלמונים
לשכבה הרביעית
1 שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה
שכבה ראשונה
בקערה מערבבים את הקמח ,סוכר הוניל ,אבקת האפיה וכף החלב ולשים
מכינים קצף מהחלבונים בהדרגה עד לקבלת קצף חזק מוסיפים ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דקות - מקררים
שכבה שניה
לערבב במיקסר עד שמתקבל קרם
להניח על השכבה הראשונה.
שכבה שלישית
להמיס כ 1/2 דקה במיקרו את השוקולד הסוכר והחלב.
להקציף את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף חזק להוסיף לשוקולד עם האגוזים השבורים
והחלמונים לערבב עד לקבלת מרקם יפה.
להוסיף על השכבה השניה.
שכבה רביעית
להקציף חזק את השמנת המתוקה עם הסוכר
להוסיף לשכבה הרביעית.
עוטפים את העוגה בנייר כסף ומקפיאים לפחות ללילה.
מגיש: gilai
מקור: לירון
שתף את המתכון