הוראות הכנה
מרכיבים
קמח לקימוח
1.8 ק"ג בשר אוסובוקו עם העצם, פרוס לפרוסות בעובי 4 ס"מ
1 בצל גדול, חתוך לרבעים
2 גזרים פרוסים דק
2 סלרי פרוסים דק
4 שיני שום
5 גבעולי טימין
4 עגבניות חלוטות, מקולפות וחצויות
1 כוס יין אדום
2 כוסות ציר בקר
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה
מקמחים את הבשר ומטגנים אותו במחבת רחבה - מכל הצדדים עד ל"סגירה".במחבת רחבה.
* מניחים את הבשר בתבנית גבוהה ומוסיפים את יתר המצרכים.
* מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות למשך 4 שעות.
* מסירים את נייר האלומיניום ומחזירים לתנור לרבע שעה נוספת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
