חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקלד פשוטה ועשירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדהים עד כמה העוגה הזאת פשוטה להכנה ועשירה בטעמה ובמראה
עוגת שוקלד פשוטה ועשירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדהים עד כמה העוגה הזאת פשוטה להכנה ועשירה בטעמה ובמראה
הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
200 גר' חמאה
1 כוס סוכר
200 גר' שוקולד מריר
5 ביצים
5 כפות קמח
לציפוי:
250 מ"ל שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד
אופן ההכנה
ממיסים בסיר 200 גר' חמאה, כוס סוכר ו - 200 גר' שוקולד מריר.
מסירים מהאש, מצננים מעט ומוסיפים 5 ביצים. כל פעם ביצה אחת. מוסיפים 5 כפות קמח תופח, ואופים בחום של 180 מעלות (מתאימה לתבנית 24), עד שקיסם יוצא יבש.
הגנאש - מביאים לרתיחה עדינה 250 מ"ל שמנת מתוקה, מסירים מהאש ומוסיפים 200 גר' שוקולד עד להמסה מלאה.
מבלי להוציא מהתבנית אני פשוט שופכת מעליה את כל כמות הגנאש עוד כשהעוגה חמה.
מגיש: nillyy
מקור: שירלי
שתף את המתכון