חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תערובת לקציצות (או כדורי בשר)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תערובת בשרית רכה ונוחה לעיבוד בצורות שונות. br
תערובת לקציצות (או כדורי בשר)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תערובת בשרית רכה ונוחה לעיבוד בצורות שונות. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר טחון (אפשר לטחון לבד בשר מס' 6 - פחות שמן)
1 ק"ג חזה הודו טחון.
3 יח' בצל גדול
4-6 שני שום
2 חופנים פטרוזיליה קצוצה דק
5 פרוסות לחם לבן (או חלה)
2 תפוחי אדמה גדולים (או 3 קטנים)
3 ביצים
1 כף גדושה תערובת תבלינים לעוף
1/2 כפית מלח דק
אופן ההכנה
לטחון את הבשר -אם לא טחון מראש.
להשרות את הלחם (או החלה) במים ולסחוט היטב.
לבשל את תפוחי האדמה (אפשר במיקרוגל - 4 דק' מכל צד) לקרר ולקלוף.
בצל+שום+תפוחי האדמה (מבושלים וקלופים) + חלה סחוטה - לטחון במכונת בשר - טחינה דקה. להוסיף את הבשר הטחון (2 הסוגים) להוסיף ביצים +תבלינים + פטרוזיליה קצוצה דק.
לערבב היטב את כל התערובת במערבל מזון (מיקסר) עד קבלת עיסה אחידה וחלקה.
להכניס למקרר למשך 1 שעה להתייצבות התערובת וספיגת הטעמים. שלב זה חשוב לקבלת תוצאות טובות.
אני מחלק לשניים את התערובת המוכנה - מחצי הכמות אני מכין קציצות (כ-30 יח' תלוי בגודל)
מחצית שניה - אפיה בתבנית בתנור עם תוספת מעט חתיכות מרגרינה על התערובת בתבנית
ומעט אבקת מרק בצל מפוזרת למעלה.
אפיה 45 דק' ב180 מעלות צלסיוס ב 2 תבניות (10X15 ס"מ)
אפשר , במקום קציצות מטוגנות,להשתמש במחצית הכמות להכנת כדורי בשר ברוטב עגבניות
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון