חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תמרים ואגוזים וריבה " מוצלחת תמיד "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תמרים ואגוזים וריבה " מוצלחת תמיד "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק : 350 גרם קמח תופח , גביע שמנת חמוצה או רוויון או יוגורט , 200 גרם מרגרינה
למילוי : 100 גרם אגוזי מלך קצוצים , 500 גרם תמרים חתוכים דק [ רצוי תמר לח ללא קליפה וגרעין]
ריבת מישמש
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
לשים את הבצק לבצק רך וגמיש מאוד
מחלקים את הבצק לשלוש מרדדים חלק אחד לעלה מורחים ריבה מפזרים שליש מכמות התמרים
שליש מכמות האגוזים מגלגלים את העלה לאורכו ומניחים התבנית משומנת
וכך ממלאים את העלים הנותרים
אופים החום בינוני למשך 25 דקות עד הזהבה
מוצאים מהתנור חותכים למנות מפזרים אבקת סוכר ומגישים
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון