הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק : 350 גרם קמח תופח , גביע שמנת חמוצה או רוויון או יוגורט , 200 גרם מרגרינה
למילוי : 100 גרם אגוזי מלך קצוצים , 500 גרם תמרים חתוכים דק [ רצוי תמר לח ללא קליפה וגרעין]
ריבת מישמש
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
לשים את הבצק לבצק רך וגמיש מאוד
מחלקים את הבצק לשלוש מרדדים חלק אחד לעלה מורחים ריבה מפזרים שליש מכמות התמרים
שליש מכמות האגוזים מגלגלים את העלה לאורכו ומניחים התבנית משומנת
וכך ממלאים את העלים הנותרים
אופים החום בינוני למשך 25 דקות עד הזהבה
מוצאים מהתנור חותכים למנות מפזרים אבקת סוכר ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
