הוראות הכנה
מרכיבים
4 שוקיים
בטטה גדולה
2 תפוחי אדמה בינוניים
חציל בינוני
2 עגבניות גדולות
1/2 כוס מים
החומרים לתיבול:
1/2 כף רסק עגבניות
כף שטוחה של מרק עוף
מלח
קורט זנגביל
1/2 כפית כורכום
2 כפות שמן זית לטיגון ולבישול.
קורט קינמון
דבש לפי הטעם
אופן ההכנה
מפעילים את התנור ל-180 מעלות.
חותכים את הבטטה ואת תפוחי האדמה לפרוסות.מקלפים את החציל וחותכים אותו לקוביות קטנות.חותכים את העגבניות לעיגולים.
הכנת התיבול:
מערבבים את חומרי התיבול (למעט הקינמון והדבש)ומפזרים על הירקות ועל העוף. מעסים ומחדירים את התיבול לעוף. מכניסים בתבנית לתנור בחום 180 מעלות.
לאחר 50 דקות מוציאים את התבנית ומפזרים דבש ומעליו קינמון. מחזירים לתנור לעוד 10 דקות.
מגיש:
מקור: יד מרדכי
שתף את המתכון
