חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ובטטות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ובטטות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 שוקיים
בטטה גדולה
2 תפוחי אדמה בינוניים
חציל בינוני
2 עגבניות גדולות
1/2 כוס מים
החומרים לתיבול:
1/2 כף רסק עגבניות
כף שטוחה של מרק עוף
מלח
קורט זנגביל
1/2 כפית כורכום
2 כפות שמן זית לטיגון ולבישול.
קורט קינמון
דבש לפי הטעם
אופן ההכנה
מפעילים את התנור ל-180 מעלות.
חותכים את הבטטה ואת תפוחי האדמה לפרוסות.מקלפים את החציל וחותכים אותו לקוביות קטנות.חותכים את העגבניות לעיגולים.
הכנת התיבול:
מערבבים את חומרי התיבול (למעט הקינמון והדבש)ומפזרים על הירקות ועל העוף. מעסים ומחדירים את התיבול לעוף. מכניסים בתבנית לתנור בחום 180 מעלות.
לאחר 50 דקות מוציאים את התבנית ומפזרים דבש ומעליו קינמון. מחזירים לתנור לעוד 10 דקות.
מגיש: קיבי
מקור: יד מרדכי
שתף את המתכון