הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג כתף מרכזי טרי פרוס בעובי 1.5 ס"מ
10 בצלצלים קצוצים
10 שיני שום לא קלופות
2 בקבוקי יין אדום "סנטה אנה - קברנה סוביניון"
1 בטטה קצוצה
4 ענפי טימין קצוצים
חצי כוס שמן זית
2 כפות מלח גס
2 כפות פלפל שחור גרוס עדין
50 גרם חמאה
אופן ההכנה
מניחים את הבצל, השום והטימין בסיר רחב ומטגנים למשך 10 דקות בשמן זית. מוסיפים את שאר החומרים, למעט הבשר והחמאה, ומביאים לרתיחה של הנוזלים לצורך אידוי האלכוהול. מוסיפים את הבשר ומבשלים כשעתיים עד שלוש שעות על אש נמוכה. מוסיפים את החמאה 5 דקות לפני סיום הבישול ומערבבים היטב.
מגיש:
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון
