הוראות הכנה
מרכיבים
חלקי עוף (כרעיים ושוקיים)
4-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
לרוטב:
3 כפות שמן מעורבבים עם כף וחצי פפריקה מתוקה טובה
מיץ מתפוז אחד
כף שום כתוש
פלפל שחור
מלח
כף אבקת מרק עוף
כף רוטב צילי מתוק
אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הרוטב בקערה רחבה ועמוקה.
לטבול את חלקי העוף ברוטב, ולהניח בתבנית אפייה.
את קוביות תפוחי האדמה להכניס לרוטב שנשאר בקערה להוסיף מעט מלח, ולערבב יחד.
לסדר בתבנית האפייה סביב חלקי העוף.
להוסיף כוס מים מהפינה של התבנית. (לא לשפוך על כל התכולה).
להכניס לתנור חם של 180 מעלות (ללא כיסוי) עד שהרוטב מתחיל לבעבע. להעביר
ל- 160 מעלות ולאפות כשעה וחצי, עד שנשארים מעט נוזלים והעוף קיבל צבע שזוף ויפה.
(במהלך האפייה, להפוך את חלקי העוף פעם אחת).
ועכשיו - תתחילו להנות ......
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
