הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח
1 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
½ כוס שמן
3 כפות אבקת קקאו
2 כפות "שוקולית"
2 ביצים
1 כוס מים רותחים
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל המרכיבים ובוחשים היטב עם מטרפה ידנית , לעיסה חלקה.
יוצקים לכלי פיירקס המתאים למיקרוגל (למשל 15X25X5 ס"מ) .
מפעילים את המיקרוגל ל-6 דקות בעוצמה מלאה - מוציאים ומקררים על רשת.
אחרי קרור של כ- 10 דקות אפשר להתחיל לזלול.
העוגה המפתיעה הזו טובה גם למחרת (במקרר) אם ישאר ממנה מה לאכול.
הערה : מרכז העוגה נראה רטוב מעט אך יתיצב עם הקרור.
מגיש:
מקור: יונה אבן
שתף את המתכון
