הוראות הכנה
מרכיבים
2 קופסאות תירס עם המיץ
6 כוסות מים
3 כפות אבקת מרק עוף
3 כפות קורנפלור
3 ביצים
2 שקיות סוכרזית
מלח +פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
בסיר גדול להרתיח את התירס (כולל המיץ שבקופסה), המים, אבקת המרק והסוכרזית. לערבב את הקורנפלור עם מעט מים (על מנת להמיסו) ולאחר רתיחה להוסיף את הקורנפלור לסיר ולתבל עם מלח ופלפל. לשבור את הביצים ולקשקשן ואז שהמרק ברתיחה מטורפת בזרימה איטית למזוג לסיר ולערבב תוך כדי על מנת ליצור חוטים דקים מהביצים...להמשיך לבשל לרתיחה נוספת ואז להוריד מהאש.
ניתן לתקן תיבול לפי הטעם...
אפשר לערבל עם מערבל יד את הביצים
*אפשר קופסא אחת לטחון אז המרק יוצא יותר סמיך
אפשר במקום סוכרזית כפית סוכר
מגיש:
מקור: סאם
שתף את המתכון
