הוראות הכנה
מרכיבים
עוף שלם גדול ונקי(להוציא נוצות בפינצטה אם צריך)
חומרי מילוי:
2 בצלים גדולים קצוצים ומטוגנים
קופסת פטריות משימורים מסוננת ומטוגנת יחד עם הבצל.
שמן למריחה על העוף
כוס וחצי אורז מוכן
כפית מלח
פלפל לבן
חצי כפית קינמון
חומרים נוספים:
תפוחי אדמה ריבועים שבושלו לפני כן חצי בישול במים ומלח וסוננו
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי המלית עם האורז המוכן ומניחים בצד.
את העוף מתבלים במלח ומטגנים בסיר עם שמן משתי הצדדים להזהבה מוציאים מהסיר שמים בתבנית של תנור ומקררים.
ממלאים את העוף בדחיסה וסוגרים עם קיסמי עץ(מורידים בתחילת הארוחה)
מסביב שמים את תפוחי האדמה שבושלו חצי בישול וסוננו מנוזלים מתובלים במלח שמן ופפריקה מתוקה. מוסיפים מסביב גם את האורז שנשאר מהעוף..אופים בתנור בתכנית גריל 200 מעלות עד לאפייה מושלמת .
מגישים בצלחת אובלית מסביב תפוחי האדמה לקישוט לפזר פטרוזיליה קצוצה....
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
