חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף שלם ממולא בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ! כשבאים אורחים....לא יפסיקו לשבח...
עוף שלם ממולא בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ! כשבאים אורחים....לא יפסיקו לשבח...
הוראות הכנה
מרכיבים
עוף שלם גדול ונקי(להוציא נוצות בפינצטה אם צריך)
חומרי מילוי:
2 בצלים גדולים קצוצים ומטוגנים
קופסת פטריות משימורים מסוננת ומטוגנת יחד עם הבצל.
שמן למריחה על העוף
כוס וחצי אורז מוכן
כפית מלח
פלפל לבן
חצי כפית קינמון
חומרים נוספים:
תפוחי אדמה ריבועים שבושלו לפני כן חצי בישול במים ומלח וסוננו
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי המלית עם האורז המוכן ומניחים בצד.
את העוף מתבלים במלח ומטגנים בסיר עם שמן משתי הצדדים להזהבה מוציאים מהסיר שמים בתבנית של תנור ומקררים.
ממלאים את העוף בדחיסה וסוגרים עם קיסמי עץ(מורידים בתחילת הארוחה)
מסביב שמים את תפוחי האדמה שבושלו חצי בישול וסוננו מנוזלים מתובלים במלח שמן ופפריקה מתוקה. מוסיפים מסביב גם את האורז שנשאר מהעוף..אופים בתנור בתכנית גריל 200 מעלות עד לאפייה מושלמת .
מגישים בצלחת אובלית מסביב תפוחי האדמה לקישוט לפזר פטרוזיליה קצוצה....
בתאבון!
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון