הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שוקולד מריר
כף קקאו
רבע כוס חלב
כוס וחצי קמח תופח
כוס אגוזי מלך קצוצים גס
10 דובדבנים מסוכרים חצואים
2 כפות צימוקים לבנים
3 ביצים
חצי כוס סוכר
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד עם החלב והקקאו מערבבים היטב
מעבירים לקערת עירבוב מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב
ומעבירים לתבנית משומנת היטב ואופים בחום בינוני [ 170 מעלות למשך כ 45 דקות ]
מצננים ומגישים עם כדור גלידת וניל
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
