הוראות הכנה
מרכיבים
עוף מחולק למנות
קופסא של אגס משומר בסירופ
2 כפות רסק עגבניות
כף קטשופ
כף אבקת מרק עוף
נעצי ציפורן
קורט קינמון
אופן ההכנה
בתבנית מסדרים את חלקי העוף מסביבם ומעליהםאת פילחי האגס [ רצוי שהאגס יחולק לרבעים]
מערבבים את חומרי הטעם עם הסירופ הנותר ויוצקים על לתבנית נועצים 3 מסמרי ציפורן באגס
מכסים בנייר כסף ואופים בתנור למשך 30 דקות בחום של180 מעלות
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד כ 30 דקות נוספות
מוצאים ומגישים עם אורז לבן
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
