חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת דבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת דבש קלסית פשוטה וטעימה. br
עוגת דבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת דבש קלסית פשוטה וטעימה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
1+1/2 כוס קמח תופח "אוסם"
1 כף שמן
1 כף ברנדי
1 כוס דבש
1 כף מיץ לימון
1/2 כפית אבקת ציפורן
1 כפית אבקת סודה לשתיה
אבקת סוכר לקישוט.
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-175 מעלות צלסיוס (מצב טורבו)
להפריד ביצים לחלמונים וחלבונים.
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב.
בכלי נפרד - לערבב את החלמונים הדבש והציפורן לתערובת אחידה.
לקפל את הקצף לתערובת הדבש בעדינות.
להוסיף ,בערבוב בעדינות, לימון, קמח וסודה לשתיה.
להעביר לתבנית קפיצית (26 ס"מ) משומנת ומקומחת ולאפות 25 דק'.
כאשר העוגה התקררה, לפזר אבקת סוכר (ע"י נפה) על העוגה מלמעלה.
מגיש: amitsur
מקור: מנטה
שתף את המתכון