חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל פרגיות ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל פרגיות ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קמח לקימוח
1 ק"ג שוקי עוף ללא עצם ("שווארמה פרגיות")
שמן קנולה
1 בצל סגול גדול חתוך לרצועות
1 סלסלה פטריות שמפיניון
1 סלסלה פטריות ירדן (יער)
2 גזרים, קלופים ופרוסים דק
½ כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
1 כוס מרק בשר צח (אפשר מאבקה)
1 כוס יין אדום
2 כפות דבש
2 עלי דפנה
4 גרגרי פלפל אנגלי
מלח, פלפל שחור
בצל ירוק קצוץ, אם רוצים
אופן ההכנה
מקמחים קלות את נתחי העוף.
מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הבצל .מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים כ- 2 דקות מכל צד, עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות והגזר ומבשלים תוך ערבוב כ- 5 דקות. מוסיפים את המרק, היין, הדבש והתבלינים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ- 20 דקות.
מתבלים במלח, בפלפל ובבצל הירוק (אם רוצים) ומגישים.
מגיש: קיבי
מקור: לאישה
שתף את המתכון