הוראות הכנה
מרכיבים
6 חלקי עוף
2 בצלים, חתוכים לקוביות
½ כפית כורכום
½ כוס מרגרינה מומסת
2 כוסות מרק עוף
1 מקל קינמון
2 כוסות שזיפים יבשים
¼ כוס דבש
¼ כוס שקדים שלמים, חלוטים ומטוגנים.
אופן ההכנה
מתבלים את חלקי העוף במעט פלפל שחור ובמלח. מחממים את המרגרינה ומטגנים את חלקי העוף, הבצל והכרכום, עד שהעוף והבצל יזהיבו. מוסיפים את המרק ומקל הקינמון ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים במכסה ומבשלים 50 דקות. מוסיפים את השזיפים ומבשלים עוד 15 דקות.
מוציאים מהסיר את חלקי העוף ומקל הקינמון. מוסיפים דבש וממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך (אפשר לזרז את התהליך על ידי הוספת כפית קורנפלור מדולל במעט מים). מחזירים את חלקי העוף לסיר ומחממים אותם היטב. לפני ההגשה מפזרים שקדים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
