הוראות הכנה
מרכיבים
קילו כרובית מבושלת במים וכפית מלח עד רכות
3 כפות מיונז
כפית מרק עוף פרווה
3 כפות קמח
4 ביצים
2 כפות פירורי לחם
גבינת פרמזן כ 50 גרם מגוררת
2 כפות לבנה
כף שמן זית
אופן ההכנה
לערבב היטב את כל החומרים להוציא את פירורי הלחם
לצקת לתבנית משומנת היטב
לפזר מעל פירורי לחם ולאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 25 דקות
להוציא מהתנור לפזר גבינת פרמזן להחזיר לתנור ל5 דקות להוציא ולהגיש
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון
