חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי פירות יער טל גילאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טל גילאי בחוג בישול בית ספר צאלים אילת
פאי פירות יער טל גילאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טל גילאי בחוג בישול בית ספר צאלים אילת
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
1 כוס אגוזים קצוצים גס
220 גרם חמאה
500 גרם גבינת שמנת
1 כוס אבקת סוכר
1 שמנת מתוקה
פירות יער קפואים או משומרים.
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח, האגוזים והחמאה
משטחים בתבנית מהדקים טוב טוב
אופים כחצי שעה בתנור מחומם מראש ל - 180 מעלות
מוציאים ומקררים .
מערבבים את הגבינה עם אבקת הסוכר
מקציפים את השמנת המתוקה
מקפלים אותה פנימה לתוך תערובת הגבינה והסוכר
מורחים את התערובת על תחתית הפאי שהתקררה
מקשטים מלמעלה בפירות היער
מכסים בפלסטיק נצמד ומכניסים למקרר ל3 שעות .
מגיש: gilai
מקור: חוג בית ספר
שתף את המתכון