הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
1 כוס אגוזים קצוצים גס
220 גרם חמאה
500 גרם גבינת שמנת
1 כוס אבקת סוכר
1 שמנת מתוקה
פירות יער קפואים או משומרים.
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח, האגוזים והחמאה
משטחים בתבנית מהדקים טוב טוב
אופים כחצי שעה בתנור מחומם מראש ל - 180 מעלות
מוציאים ומקררים .
מערבבים את הגבינה עם אבקת הסוכר
מקציפים את השמנת המתוקה
מקפלים אותה פנימה לתוך תערובת הגבינה והסוכר
מורחים את התערובת על תחתית הפאי שהתקררה
מקשטים מלמעלה בפירות היער
מכסים בפלסטיק נצמד ומכניסים למקרר ל3 שעות .
מגיש:
מקור: חוג בית ספר
שתף את המתכון
