הוראות הכנה
מרכיבים
6 חלקי עוף
למישרה :
מיץ משני לימונים
3 כפות שמן זית
4 שיני שום
כפית כורכום
3 כפות כמון טחון
צרור עלי נענע קצוצים דק
מלח
פלפל שחור גרוס
לאפיה :
לימון גדול
2 חופנים עלי נענע
חצי כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה
מערבבים היטב את חומרי המישרה טובלים את חלקי העוף ומשפשפים קלות ומניחים ל4 שעות
מחממים תנור ל 220 מעלות
מסדרים את חלקי העוףבתבנית אפיה מפזרים מעל פרוסות לימון וצולים למשך כ 10 דקות יוצקים את היין ומפזרים עלי נענע מעל וממשיכים בצליה למשך 10 דקות נוספות הופכים את העוף וממשיכים בצליה כ שעה כשמידי פעם הופכים את העוף בתנור
מגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון
