הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח
2 כפיות מלח
5 כפות שמן
1 כוס מים
אופן ההכנה
1. לשים את כל החומרים לבצק גמיש, אם צריך מוסיפים עוד מעט מים. מכסים בניילון נצמד ומניחים לו לנוח בטמפרטורת החדר כ30 דקות.
2. מחלקים את הבצק ל-20 כדורים קטנים ומרדדים על משטח מקומח לעלה דק ועגול בקוטר 20 ס"מ.
3. מחממים מחבת (בלי שמן!) וכשהיא חמה מאוד-מאוד מניחים את הטורטיה. קולים אותה כ-1/2 דקה מכל צד ומורידים מהאש.
מגיש:
מקור: מקסיקו מתכונים
שתף את המתכון
